Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-28 01:16
  • Competitiewedstrijd: League III.03
  • Stadion: fewf Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3054
fewf North Stars XLR8
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Imhof verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez begaat een overtreding. Martinez krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Tousignant geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thompson de bal. Martinez rent richting de bal. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fewf - North Stars XLR8 1:0

8e minuut.
Underwood passt de bal in één keer door. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. McCulloch begaat een overtreding. McCulloch krijgt een gele kaart. O`Connor raakt geblesseerd tijdens het duel. de Vos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boileau maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Heinze is nu in balbezit. Green is nu in balbezit. Heinze onderschept slim de pass. Heinze schiet op doel. Nolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fewf - North Stars XLR8 1:1

13e minuut.
Martinez met een sublieme pass. Boileau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McKinnon. Boileau raakt geblesseerd tijdens het duel. Martinez komt bij de bal en schiet. Grazier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boileau rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fewf - North Stars XLR8 2:1

18e minuut.
Tousignant geeft de bal voor. Striker rent richting de bal. Met opzet legt McKinnon zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, McKinnon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! McKinnon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Imhof met een snelle inworp. Underwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Underwood passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Heinze de bal. Heinze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boileau passt de bal in één keer door. O`Connor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imhof. Imhof krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fewf 47%, North Stars XLR8 53%.
fewf - North Stars XLR8 2:1

55e minuut.
Imhof bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinnon is nu in balbezit. McKinnon speelt de bal door. Heinze rent richting de bal. Heinze draait met de bal, schiet en ... Nolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Green geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labonté met de inworp. Underwood is nu in balbezit. Underwood schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fewf - North Stars XLR8 2:2

67e minuut.
Tousignant heeft problemen om de bal te vangen. Tousignant geeft de bal voor. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau schiet op doel. Grazier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Underwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze rent richting de bal. Underwood speelt de bal door. Labonté is nu in balbezit. Labonté geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
de Vos met een sublieme pass. Klungelig pakt Martinez de bal. Underwood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Underwood krijgt een gele kaart. Martinez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Martinez kan niet meer verder spelen. Roe komt het veld opgelopen. Lavigne met een snel genomen vrije trap. Striker is nu in balbezit. Striker probeert naar een medespeler te passen. Boileau rent richting de bal. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fewf 47%, North Stars XLR8 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fewf - North Stars XLR8 2:2