Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Húsares FC LoBeasts
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Mulrooney is nu in balbezit. Auld onderschept slim de pass. Auld met een sublieme pass. Bellotte is nu in balbezit. Bellotte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ashworth is nu in balbezit. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn met een sublieme pass. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Wright de bal onder controle te krijgen. Ashworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashworth passt de bal met de wreef. Auld bereikt de bal nog maar net als eerste. Auld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Húsares FC - LoBeasts 0:1

33e minuut.
Blackburn rent richting de bal. Blackburn speelt de bal door. Cannon is nu in balbezit. Dumont onderschept slim de pass. Dumont draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cochran kopt de bal weg. Klungelig pakt Hutchinson de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húsares FC 55%, LoBeasts 45%.
Húsares FC - LoBeasts 0:1

52e minuut.
Mulrooney is nu in balbezit. Atkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Atkinson speelt de bal door. Bellotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte draait met de bal, schiet en ... Sewell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Atkinson kan de bal niet met de borst controleren. Occean bereikt de bal nog maar net als eerste. Occean passt de bal met de wreef. Wills rent richting de bal. Wills geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húsares FC 43%, LoBeasts 57%.
Húsares FC - LoBeasts 0:1