Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuera Tupas aaaaaaaaaaaaaaaaa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Williams rent richting de bal. Black speelt de bal door. Klungelig pakt Barnes de bal. Barnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuera Tupas - aaaaaaaaaaaaaaaaa 0:1

34e minuut.
Lindley onderschept slim de pass. Lindley geeft een hoge lob. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes onderschept slim de pass. Barnes passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Barnes passt de bal zonder na te denken. Ferranti is nu in balbezit. Ferranti met een sublieme pass. Williams rent richting de bal. Williams schiet op doel. Sandhu bokst de bal weg. Sandhu met een sublieme pass. Black is nu in balbezit. Black passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pieszak de bal. Pieszak geeft een hoge lob. Manning bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuera Tupas 66%, aaaaaaaaaaaaaaaaa 34%.
Fuera Tupas - aaaaaaaaaaaaaaaaa 0:1

65e minuut.
Beauchemin onderschept slim de pass. Cameron verovert de bal door een tackle van achteren. Cameron passt de bal met de wreef. Barnes rent richting de bal. Barnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Santiago geeft een lange en hoge pass. Grimm bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimm passt de bal in één keer door. Hirshfeld rent richting de bal. Hirshfeld haalt uit met een fantastische trap. Manning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuera Tupas - aaaaaaaaaaaaaaaaa 1:1

78e minuut.
Bradley geeft de bal voor. Pieszak heeft problemen om de bal te vangen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak verovert de bal door een tackle van achteren. Pieszak geeft de bal voor. Manning bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Bradley verovert de bal door een tackle van achteren. Bradley geeft de bal voor. Striker rent richting de bal. Hirshfeld is nu in balbezit. Hirshfeld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Boyd speelt de bal door. Klungelig pakt Ferranti de bal. Ferranti onderschept slim de pass. Lyall bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyall geeft de bal voor. Sandhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ferranti speelt de bal door. Beauchemin is nu in balbezit. Beauchemin speelt de bal door. Hirshfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirshfeld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuera Tupas 53%, aaaaaaaaaaaaaaaaa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuera Tupas - aaaaaaaaaaaaaaaaa 1:1