Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RageMonster Saucissons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Fluet passt de bal in één keer door. Fitzpatrick rent richting de bal. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Touchette is nu in balbezit. Touchette draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RageMonster - Saucissons 0:1

11e minuut.
Touchette passt de bal in één keer door. Iginla is nu in balbezit. Iginla passt de bal in één keer door. Henry is nu in balbezit. Henry haalt uit met een fantastische trap. Grande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Manojlovic heeft problemen om de bal te vangen. Cody is nu in balbezit. el-Mubarak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cody raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cody kan niet meer verder spelen. Reynolds komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Rustad is nu in balbezit. Rustad geeft de bal voor. Daar is Fitzgerald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henry rent richting de bal. Henry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Nash is nu in balbezit. Nash geeft een hoge lob. Touchette probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manojlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Reynolds raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cannon komt het veld opgelopen.

38e minuut.
el-Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon verovert de bal door een tackle van achteren. Iginla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon onderschept slim de pass. Cannon schiet op doel. Paal! Fluet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fluet geeft een lange en hoge pass. Huet probeert naar een medespeler te passen. Cannon rent richting de bal. Cannon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Henry rent richting de bal. Henry passt de bal met de wreef. Touchette bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RageMonster - Saucissons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageMonster 43%, Saucissons 57%.
RageMonster - Saucissons 0:2

46e minuut.
Touchette met een sublieme pass. Devine is nu in balbezit. McKennitt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McKennitt krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Inworp. Huet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serioux met een sublieme pass. Daar is Cannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cannon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick geeft een hoge lob. Renda verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageMonster 48%, Saucissons 52%.
RageMonster - Saucissons 0:2