Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saucissons RageMonster
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Devine geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iginla de bal. Manojlovic is nu in balbezit. Manojlovic draait met de bal, schiet en ... Van der Jeugt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucissons - RageMonster 0:1

5e minuut.
Inworp. Mita met een snelle inworp. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick geeft een hoge lob. Klungelig pakt Renda de bal. Arnaud rent richting de bal. Arnaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Touchette bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell met een sublieme pass. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
McLeod trapt de bal weg van het doel. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud passt de bal in één keer door. Manojlovic rent richting de bal. Manojlovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
McKennitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine onderschept slim de pass. Devine geeft een lange en hoge pass. Manojlovic is nu in balbezit. Manojlovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucissons - RageMonster 0:2

17e minuut.
Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud onderschept slim de pass. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Touchette is nu in balbezit. Campbell onderschept slim de pass. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Henry is nu in balbezit. Henry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucissons - RageMonster 1:2

29e minuut.
Devine is nu in balbezit. Devine passt de bal zonder na te denken. Touchette is nu in balbezit. Touchette geeft een lange en hoge pass. Fluet kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rustad met een sublieme pass. Henry rent richting de bal. Henry met een sublieme pass. Klungelig pakt Campbell de bal. Campbell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Renda de bal. Renda geeft de bal voor. Daar is Fitzgerald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Touchette bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchette haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Devine met de inworp. Touchette geeft de bal voor. Manojlovic kopt de bal weg. Arnaud rent richting de bal. Arnaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucissons 47%, RageMonster 53%.
Saucissons - RageMonster 1:2

48e minuut.
King geeft een hoge lob. Rustad rent richting de bal. Manojlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rustad geeft een lange en hoge pass. Fitzpatrick heeft problemen om de bal te vangen. Fitzpatrick probeert naar een medespeler te passen. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Iginla controleert de bal met de borst. Arnaud onderschept slim de pass. McKennitt is nu in balbezit. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzpatrick passt de bal met de wreef. Manojlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud haalt uit met een fantastische trap. Van der Jeugt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Rustad passt de bal met de wreef. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell onderschept slim de pass. Campbell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucissons 45%, RageMonster 55%.
Saucissons - RageMonster 1:2