Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aaaaaaaaaaaaaaaaa Húsares FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Bauman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauman geeft een hoge lob. Striker rent richting de bal. Dumont verovert de bal door een tackle van achteren. Dumont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wright rent richting de bal. Barnes onderschept slim de pass. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Húsares FC 1:0

41e minuut.
Goddard onderschept slim de pass. Goddard geeft de bal voor. Daar is Cahill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumont rent richting de bal. Dumont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cahill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Cahill geeft een hoge lob. Inworp. Bauman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blackburn heeft problemen om de bal te vangen. Blackburn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lindley bereikt de bal nog maar net als eerste. Occean onderschept slim de pass. Blackburn rent richting de bal. Dumont rent richting de bal. Dumont draait met de bal, schiet en ... Manning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaaaaaaaaaaaaaaaa 62%, Húsares FC 38%.
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Húsares FC 1:0

62e minuut.
Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan passt de bal zonder na te denken. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Williams schiet op doel. McMillan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Bauman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blackburn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wills de bal. Wills geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Dumont rent richting de bal. Dumont haalt uit met een fantastische trap. Manning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Húsares FC 1:1

70e minuut.
Wright geeft een lange en hoge pass. Wills kopt de bal weg. Striker probeert de bal aan de voet te houden. Dumont is nu in balbezit. Dumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Húsares FC 1:2

76e minuut.
Klungelig pakt Eglinton de bal. Wills bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Striker krijgt een gele kaart. Wills is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blackburn zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Manning trapt de bal weg. Wright kan de bal niet met de borst controleren. Wright met een sublieme pass. Dumont is nu in balbezit. Dumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Húsares FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaaaaaaaaaaaaaaaa 52%, Húsares FC 48%.
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Húsares FC 1:3