Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoBeasts aaaaaaaaaaaaaaaaa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Barrera met de inworp. Atkinson heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Dagenais ... Strafschop! Dagenais krijgt een gele kaart. Atkinson raakt geblesseerd tijdens het duel. Auld zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Laforest met een sublieme pass. Dagenais rent richting de bal. Auld verovert de bal door een tackle van achteren. Bellotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte draait met de bal, schiet en ... Paal! Manning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Barnes passt de bal in één keer door. Dagenais rent richting de bal. Dagenais passt de bal met de wreef. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Williams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoBeasts 57%, aaaaaaaaaaaaaaaaa 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LoBeasts - aaaaaaaaaaaaaaaaa 0:0

47e minuut.
Lyall bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyall geeft een lange en hoge pass. Daar is Hutchinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoBeasts - aaaaaaaaaaaaaaaaa 0:1

50e minuut.
Ashworth rent richting de bal. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ... Summerhill bokst de bal weg.

62e minuut.
Hutchinson rent richting de bal. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera begaat een overtreding. Barrera krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ashworth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Striker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellotte is nu in balbezit. Bellotte schiet op doel. Manning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LoBeasts - aaaaaaaaaaaaaaaaa 1:1

76e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Barnes onderschept slim de pass. Barnes passt de bal met de wreef. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoBeasts - aaaaaaaaaaaaaaaaa 1:2

81e minuut.
Auld geeft een lange en hoge pass. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkinson passt de bal in één keer door. Bellotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte haalt uit met een fantastische trap. Manning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cahill probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Bellotte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LoBeasts - aaaaaaaaaaaaaaaaa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoBeasts 48%, aaaaaaaaaaaaaaaaa 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LoBeasts - aaaaaaaaaaaaaaaaa 2:2