Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Húsares FC Fuera Tupas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright geeft een hoge lob. Daar is Dumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackburn rent richting de bal. Blackburn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchemin onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Occean. Occean krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Blackburn de bal. Bradley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blackburn. Bradley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Dumont schiet op doel. Klungelig pakt Black de bal. Lamontagne rent richting de bal. Dumont verovert de bal door een tackle van achteren. Dumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Húsares FC - Fuera Tupas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húsares FC 47%, Fuera Tupas 53%.
Húsares FC - Fuera Tupas 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Goddard de bal. Grimm rent richting de bal. Grimm met een sublieme pass. Hirshfeld rent richting de bal. Hirshfeld draait met de bal, schiet en ... Sewell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Húsares FC - Fuera Tupas 1:1

54e minuut.
Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Santiago de bal. Dumont rent richting de bal. Dumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Húsares FC - Fuera Tupas 2:1

58e minuut.
Bradley rent richting de bal. Occean verovert de bal door een tackle van achteren. Occean passt de bal met de wreef. Dumont is nu in balbezit. Dumont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Goddard de bal. Grimm rent richting de bal. Grimm passt de bal met de wreef. Beauchemin rent richting de bal. Beauchemin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sewell met een harde bal richting middenveld. Blackburn kopt de bal weg. Ferranti heeft problemen om de bal te vangen. Dumont verovert de bal door een tackle van achteren. Dumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Húsares FC - Fuera Tupas 3:1

76e minuut.
Ferranti geeft een lange en hoge pass. Pieszak rent richting de bal. Occean maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Occean moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Occean schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
De Palma geeft een hoge lob. Inworp. Pieszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beauchemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchemin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Bauman rent richting de bal. Bauman geeft de bal voor. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húsares FC 34%, Fuera Tupas 66%.
Húsares FC - Fuera Tupas 3:1