Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuera Tupas Húsares FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Chretien is nu in balbezit. Chretien passt de bal zonder na te denken. Hirshfeld is nu in balbezit. Hirshfeld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bauman passt de bal met de wreef. Dumont is nu in balbezit. Ferranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont onderschept slim de pass. Dumont haalt uit met een fantastische trap. Sandhu bokst de bal weg. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuera Tupas - Húsares FC 0:1

23e minuut.
Hirshfeld rent richting de bal. Hirshfeld passt de bal met de wreef. Black probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumont is nu in balbezit. Dumont draait met de bal, schiet en ... Sandhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Beauchemin kopt de bal weg. Daar is Hirshfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Palma is nu in balbezit. Hirshfeld rent richting de bal. Hirshfeld draait met de bal, schiet en ... Sewell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Wright passt de bal in één keer door. Blackburn is nu in balbezit. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Beauchemin rent richting de bal. Beauchemin probeert naar een medespeler te passen. De Palma is nu in balbezit. Hirshfeld onderschept slim de pass. Hirshfeld haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Black tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Black krijgt een gele kaart. Blackburn raakt geblesseerd tijdens het duel. Occean zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Bradley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn passt de bal in één keer door. Daar is Dumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumont schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuera Tupas 50%, Húsares FC 50%.
Fuera Tupas - Húsares FC 0:1

47e minuut.
Pieszak speelt de bal door. Wright rent richting de bal. Wright passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dumont de bal. Dumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuera Tupas - Húsares FC 0:2

60e minuut.
Goddard rent richting de bal. Goddard geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Beauchemin de bal onder controle te krijgen. Hirshfeld is nu in balbezit. Hirshfeld schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Blackburn probeert naar een medespeler te passen. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont onderschept slim de pass. Dumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuera Tupas - Húsares FC 0:3

83e minuut.
Dumont passt de bal zonder na te denken. Ferranti rent richting de bal. Dumont verovert de bal door een tackle van achteren. Dumont haalt uit met een fantastische trap. Sandhu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuera Tupas - Húsares FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuera Tupas 56%, Húsares FC 44%.
Fuera Tupas - Húsares FC 0:4