Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lolololololol Saucissons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell met een sublieme pass. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry draait met de bal, schiet en ... Haxton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Thompson rent richting de bal. Thompson geeft een hoge lob. Renda kopt de bal weg. Calder bereikt de bal nog maar net als eerste. Calder geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lolololololol 49%, Saucissons 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lolololololol - Saucissons 0:0

56e minuut.
Rustad rent richting de bal. Rustad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suzuki de bal. Mita onderschept slim de pass. Mita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rustad met een sublieme pass. Campbell met een sublieme pass. McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry onderschept slim de pass. Henry haalt uit met een fantastische trap. Haxton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry rent richting de bal. Campbell is nu in balbezit. Henry is nu in balbezit. Henry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hutchinson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cooke komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Iginla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal met de wreef. Tanner is nu in balbezit. Tanner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lolololololol - Saucissons 1:0

87e minuut.
Iginla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iginla speelt de bal door. Fluet speelt de bal door. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mita geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lolololololol 64%, Saucissons 36%.
lolololololol - Saucissons 1:0