Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Húsares FC Saucissons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bauman geeft de bal voor. Daar is Fluet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont haalt uit met een fantastische trap. Van der Jeugt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Henry rent richting de bal. Campbell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wright. Wright krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Occean de bal onder controle te krijgen. Campbell is nu in balbezit. Occean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Occean krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright is nu in balbezit. Wright passt de bal zonder na te denken. Henry is nu in balbezit. Henry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Húsares FC - Saucissons 0:1

35e minuut.
Van der Jeugt trapt de bal weg. Campbell kopt de bal weg. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húsares FC 60%, Saucissons 40%.
Húsares FC - Saucissons 0:1

50e minuut.
Wright rent richting de bal. Occean rent richting de bal. Occean geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Renda de bal onder controle te krijgen. Dumont is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Húsares FC - Saucissons 1:1

66e minuut.
Henry probeert naar een medespeler te passen. Goddard heeft problemen om de bal te vangen. Goddard geeft een lange en hoge pass. Dumont rent richting de bal. Dumont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Iginla met een sublieme pass. Wills is nu in balbezit. Fluet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fluet krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Wright rent richting de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Henry is nu in balbezit. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel. Pizzolitto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húsares FC 51%, Saucissons 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Húsares FC - Saucissons 1:1