Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midesaurousrexes aaaaaaaaaaaaaaaaa
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Dagenais bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagenais speelt de bal door. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel. Yorkdale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Van der Jeugt trapt de bal weg. Striker kopt de bal weg. Daar is McCarthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyall bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyall geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sheehy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheehy met een sublieme pass. Paquet is nu in balbezit. Paquet schiet op doel. Striker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. O`Shea neemt de hoekschop. Dagenais verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sheehy zal de hoekschop nemen. Manning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lindley bereikt de bal nog maar net als eerste. Eglinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker begaat een overtreding. Parker krijgt een gele kaart. Eglinton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eglinton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes passt de bal in één keer door. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel. Van der Jeugt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Van der Jeugt trapt de bal weg. Cahill rent richting de bal. Paquet verovert de bal door een tackle van achteren. Paquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midesaurousrexes 73%, aaaaaaaaaaaaaaaaa 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Midesaurousrexes - aaaaaaaaaaaaaaaaa 0:0

52e minuut.
Cahill met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sheehy controleert de bal met de borst. Sheehy geeft een lange en hoge pass. Manning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
McCarthy verovert de bal door een tackle van achteren. McCarthy probeert naar een medespeler te passen. Garon probeert naar een medespeler te passen. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagenais probeert naar een medespeler te passen. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midesaurousrexes 56%, aaaaaaaaaaaaaaaaa 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Midesaurousrexes - aaaaaaaaaaaaaaaaa 0:0