Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aaaaaaaaaaaaaaaaa Midesaurousrexes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Francis rent richting de bal. Francis geeft een hoge lob. McCarthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lindley passt de bal met de wreef. Dagenais is nu in balbezit. Dagenais probeert naar een medespeler te passen. Paquet rent richting de bal. Paquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Randell trapt de bal weg. Lindley probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Barnes de bal onder controle te krijgen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dagenais passt de bal zonder na te denken. Garon rent richting de bal. Logan maakt een afschuwelijke overtreding. Logan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Van der Jeugt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garon is nu in balbezit. Logan geeft een lange en hoge pass. Randell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
McCarthy heeft problemen om de bal te vangen. McCarthy speelt de bal door. Paquet heeft problemen om de bal te vangen. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaaaaaaaaaaaaaaaa 39%, Midesaurousrexes 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Midesaurousrexes 0:0

59e minuut.
McCarthy kan de bal niet met de borst controleren. Lyall is nu in balbezit. Booth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Booth krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Steele met een harde bal richting middenveld. Dagenais controleert de bal met de borst. Dagenais speelt de bal door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaaaaaaaaaaaaaaaa 40%, Midesaurousrexes 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aaaaaaaaaaaaaaaaa - Midesaurousrexes 0:0