Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoBeasts Saucissons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peetoom met een snelle inworp. Atkinson is nu in balbezit. Atkinson haalt uit met een fantastische trap. Bellotte krijgt zijn hoofd ertegen. Drury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Renda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clemens met een snelle inworp. Auld bereikt de bal nog maar net als eerste. Auld geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
LoBeasts - Saucissons 1:0

17e minuut.
Fitzgerald onderschept slim de pass. Fitzgerald met een sublieme pass. Ashworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchette rent richting de bal. Touchette draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Touchette bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchette speelt de bal door. Iginla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Auld bereikt de bal nog maar net als eerste. Auld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Peetoom is nu in balbezit. Fitzgerald verovert de bal door een tackle van achteren. Fitzgerald met een sublieme pass. Henry rent richting de bal. Henry draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LoBeasts - Saucissons 1:1

44e minuut.
Daar is Auld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auld met een sublieme pass. Bellotte is nu in balbezit. Bellotte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoBeasts 51%, Saucissons 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LoBeasts - Saucissons 1:1

61e minuut.
Fluet met de inworp. Iginla is nu in balbezit. Iginla geeft een hoge lob. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Renda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clemens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auld is nu in balbezit. Auld geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Rustad verovert de bal door een tackle van achteren. Rustad passt de bal met de wreef. Henry is nu in balbezit. Henry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoBeasts 50%, Saucissons 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LoBeasts - Saucissons 1:1