Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Húsares FC RageMonster
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Wills rent richting de bal. Nash rent richting de bal. Nash geeft een lange en hoge pass. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McLeod heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Húsares FC - RageMonster 1:0

41e minuut.
Serioux kopt de bal weg. Occean is nu in balbezit. Touchette maakt een afschuwelijke overtreding. Occean roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Occean kan niet meer verder spelen. Sandhu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Fitzpatrick rent richting de bal. Blackburn verovert de bal door een tackle van achteren. Blackburn passt de bal in één keer door. Dumont is nu in balbezit. Dumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Húsares FC - RageMonster 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húsares FC 34%, RageMonster 66%.
Húsares FC - RageMonster 2:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grande trapt de bal weg van het doel. Bauman kopt de bal weg. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Sandhu passt de bal met de wreef. Devine is nu in balbezit. Mulrooney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Touchette zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! Sewell bokst de bal weg.

78e minuut.
Mulrooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchette rent richting de bal. Mulrooney begaat een overtreding. Mulrooney krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húsares FC 26%, RageMonster 74%.
Húsares FC - RageMonster 2:0