Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuera Tupas Midesaurousrexes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Sandhu trapt de bal weg. McCarthy kopt de bal weg. Black rent richting de bal. Parker rent richting de bal. Parker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ferranti rent richting de bal. Ferranti geeft een lange en hoge pass. McCarthy heeft problemen om de bal te vangen. Beauchemin verovert de bal door een tackle van achteren. Beauchemin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuera Tupas - Midesaurousrexes 1:0

14e minuut.
Black geeft de bal voor. Booth kopt de bal weg. Parker rent richting de bal. Paquet rent richting de bal. Paquet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
O`Shea geeft een lange en hoge pass. Pieszak is nu in balbezit. Pieszak probeert naar een medespeler te passen. Hirshfeld rent richting de bal. Hirshfeld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Van der Jeugt trapt de bal weg. Parker met een sublieme pass. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet schiet op doel. Paal! Paal!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pieszak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grimm is nu in balbezit. Grimm draait met de bal, schiet en ... Steele probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuera Tupas - Midesaurousrexes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuera Tupas 54%, Midesaurousrexes 46%.
Fuera Tupas - Midesaurousrexes 2:0

49e minuut.
Steele geeft de bal voor. Van der Jeugt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuera Tupas - Midesaurousrexes 3:0

54e minuut.
Steele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grimm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beauchemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchemin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Parker is nu in balbezit. Parker passt de bal in één keer door. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boyd raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walker komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Parker passt de bal zonder na te denken. Paquet rent richting de bal. Lamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet verovert de bal door een tackle van achteren. Paquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuera Tupas 62%, Midesaurousrexes 38%.
Fuera Tupas - Midesaurousrexes 3:0