Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midesaurousrexes Húsares FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Mulrooney passt de bal in één keer door. Wills bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon maakt een afschuwelijke overtreding. Garon krijgt een gele kaart. Wills raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Garon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Steele de bal. Dumont rent richting de bal. Dumont draait met de bal, schiet en ... Randell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Mulrooney met een snelle inworp. Blackburn met een sublieme pass. Daar is Dumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumont haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midesaurousrexes - Húsares FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midesaurousrexes 55%, Húsares FC 45%.
Midesaurousrexes - Húsares FC 0:1

47e minuut.
Parker is nu in balbezit. De Palma geeft een lange en hoge pass. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont onderschept slim de pass. Dumont schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont haalt uit met een fantastische trap. Randell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midesaurousrexes - Húsares FC 0:2

52e minuut.
Sheehy rent richting de bal. Sheehy geeft een lange en hoge pass. McMillan probeert de bal met de borst te controleren. McMillan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sewell de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker rent richting de bal. McMillan verovert de bal door een tackle van achteren. Paquet onderschept slim de pass. Paquet schiet op doel. Sewell bokst de bal weg.

63e minuut.
Sandhu verovert de bal door een tackle van achteren. McCarthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandhu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sandhu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sandhu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. McCarthy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. McCarthy kan niet meer verder spelen. Granger komt het veld opgelopen. Daar is McMillan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paquet rent richting de bal. McMillan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McMillan krijgt een gele kaart. Paquet raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Parker neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sheehy met een snelle inworp. Parker is nu in balbezit. Parker draait met de bal, schiet en ... De Palma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
McMillan geeft een hoge lob. Inworp. O`Shea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parker is nu in balbezit. Parker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midesaurousrexes 40%, Húsares FC 60%.
Midesaurousrexes - Húsares FC 0:2