Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoBeasts lolololololol
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Auld rent richting de bal. Mubarak verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak met een sublieme pass. Tanner is nu in balbezit. Tanner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Thompson geeft een lange en hoge pass. Tanner is nu in balbezit. Met opzet legt Cochran zijn tegenspeler op de grond. Cochran is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Laforest speelt de bal door. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte verovert de bal door een tackle van achteren. Auld bereikt de bal nog maar net als eerste. Auld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoBeasts 55%, lolololololol 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LoBeasts - lolololololol 0:0

57e minuut.
Ashworth is nu in balbezit. Mubarak onderschept slim de pass. Mubarak passt de bal in één keer door. Tanner rent richting de bal. Tanner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoBeasts - lolololololol 0:1

68e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Atkinson is nu in balbezit. Atkinson passt de bal met de wreef. Bellotte is nu in balbezit. Bellotte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hutchinson geeft een hoge lob. Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Atkinson met een sublieme pass. Tanner rent richting de bal. Tanner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Hutchinson met de inworp. Gupta rent richting de bal. Laforest schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laforest krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoBeasts 50%, lolololololol 50%.
LoBeasts - lolololololol 0:1