Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aaaaaaaaaaaaaaaaa RageMonster
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Barnes passt de bal in één keer door. Daar is Lindley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindley speelt de bal door. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dagenais is nu in balbezit. Dagenais passt de bal in één keer door. Devine probeert naar een medespeler te passen. Manojlovic is nu in balbezit. Manojlovic haalt uit met een fantastische trap. Manning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaaaaaaaaaaaaaaaa 59%, RageMonster 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aaaaaaaaaaaaaaaaa - RageMonster 0:0

53e minuut.
Daar is Dagenais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams rent richting de bal. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap. Grande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Serioux de bal. Serioux geeft een lange en hoge pass. Touchette kopt de bal weg. Cody rent richting de bal. Cody draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Manning met een harde bal richting middenveld. Cameron rent richting de bal. Nash begaat een overtreding. Nash krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Barnes rent richting de bal. Barnes passt de bal in één keer door. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Francis geeft een hoge lob. Nash probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cameron. Cameron krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaaaaaaaaaaaaaaaa 57%, RageMonster 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aaaaaaaaaaaaaaaaa - RageMonster 0:0