Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto Thunder Manchetser United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Hart geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miller met een snelle inworp. Matthews is nu in balbezit. Matthews probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Thunder - Manchetser United 1:0

19e minuut.
Mercier geeft een lange en hoge pass. Onstad rent richting de bal. Miller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miller krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Miller passt de bal met de wreef. Felix is nu in balbezit. Ortega schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ortega krijgt een gele kaart. Felix raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Andreychuk rent richting de bal. Cooke verovert de bal door een tackle van achteren. Manning rent richting de bal. Manning schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Shatner trapt de bal weg. Matthews kopt de bal weg. Hart heeft problemen om de bal te vangen. Fleury rent richting de bal. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 43%, Manchetser United 57%.
Toronto Thunder - Manchetser United 1:0

49e minuut.
Pizzolitto geeft een hoge lob. Onstad kopt de bal weg. Dawson kan de bal niet met de borst controleren. Dawson schiet op doel. Pizzolitto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toronto Thunder - Manchetser United 1:1

50e minuut.
Peters raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bauman komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews geeft de bal voor. Emmanuel met een sublieme pass. Fleury is nu in balbezit. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lemire is nu in balbezit. Lemire passt de bal zonder na te denken. Matthews probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury draait met de bal, schiet en ... Cahill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Andreychuk de bal. Manning bereikt de bal nog maar net als eerste. Manning probeert naar een medespeler te passen. Dawson rent richting de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap. Shatner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Onstad geeft de bal voor. Inworp. Miller met de inworp. Matthews rent richting de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 43%, Manchetser United 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toronto Thunder - Manchetser United 1:1