Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchetser United tinino
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Manning passt de bal zonder na te denken. Logan speelt de bal door. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe onderschept slim de pass. Noe haalt uit met een fantastische trap. Cahill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Flynn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pariseau met een snelle inworp. Manning rent richting de bal. Manning schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Hart geeft de bal voor. Inworp. Gibson met de inworp. Steele rent richting de bal. Steele geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Manning kopt de bal weg. Consolante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Consolante passt de bal met de wreef. Dawson rent richting de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cahill met een harde bal richting middenveld. Logan kopt de bal weg. Steele is nu in balbezit. Steele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mayard rent richting de bal. Lemire onderschept slim de pass. Lemire speelt de bal door. Noe is nu in balbezit. Noe draait met de bal, schiet en ... Cahill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cahill met een sublieme pass. Manning kopt de bal weg. Consolante kan de bal niet met de borst controleren. Dawson is nu in balbezit. Dawson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - tinino 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchetser United 51%, tinino 49%.
Manchetser United - tinino 1:0

47e minuut.
Lemire is nu in balbezit. Steele onderschept slim de pass. Steele speelt de bal door. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gibson met een sublieme pass. O`Connor heeft problemen om de bal te vangen. Noe is nu in balbezit. Noe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchetser United - tinino 1:1

64e minuut.
Barnes rent richting de bal. Pariseau onderschept slim de pass. Pariseau probeert naar een medespeler te passen. Dawson is nu in balbezit. Dawson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gibson is nu in balbezit. Onstad onderschept slim de pass. Onstad geeft de bal voor. Noe is nu in balbezit. Noe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rogers onderschept slim de pass. Rogers speelt de bal door. Hart rent richting de bal. Noe verovert de bal door een tackle van achteren. Noe haalt uit met een fantastische trap. Cahill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rogers is nu in balbezit. Emmanuel verovert de bal door een tackle van achteren. Emmanuel geeft een lange en hoge pass. Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - tinino 2:1

88e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barnes de bal. Pariseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pariseau geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - tinino 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchetser United 59%, tinino 41%.
Manchetser United - tinino 3:1