Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Albino Fort Pain
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano geeft de bal voor. Inworp. Gamgee met een snelle inworp. Radzinski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Matthews geeft een lange en hoge pass. Daar is Power, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthews is nu in balbezit. Matthews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albino - Fort Pain 1:0

8e minuut.
Proudfoot onderschept slim de pass. Proudfoot speelt de bal door. Gamgee is nu in balbezit. Pappas onderschept slim de pass. Pappas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Albino - Fort Pain 1:1

11e minuut.
Gamgee onderschept slim de pass. Gamgee passt de bal in één keer door. Bailey rent richting de bal. Power verovert de bal door een tackle van achteren. Power draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Underwood met een harde bal richting middenveld. Gamgee kopt de bal weg. Klungelig pakt Matthews de bal. Power rent richting de bal. Power draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Blouin speelt de bal door. Klungelig pakt Poisson de bal. Proudfoot rent richting de bal. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. Mercier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Power probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Underwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Power verovert de bal door een tackle van achteren. Power schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albino - Fort Pain 2:1

20e minuut.
Radzinski geeft een hoge lob. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Parisse verovert de bal door een tackle van achteren. Proudfoot is nu in balbezit. Proudfoot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Giordano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radzinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matthews rent richting de bal. Matthews haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Bailey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereira met de inworp. Matthews heeft problemen om de bal te vangen. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albino - Fort Pain 3:1

27e minuut.
Dupuis is nu in balbezit. Proudfoot verovert de bal door een tackle van achteren. Proudfoot passt de bal met de wreef. Power rent richting de bal. Power draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bailey rent richting de bal. Bailey geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Verreault de bal onder controle te krijgen. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Allen kopt de bal weg. Gamgee bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamgee passt de bal zonder na te denken. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albino - Fort Pain 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albino 51%, Fort Pain 49%.
FC Albino - Fort Pain 4:1

47e minuut.
Klungelig pakt Power de bal. Power passt de bal in één keer door. Matthews is nu in balbezit. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albino - Fort Pain 5:1

48e minuut.
Daar is Pappas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews passt de bal in één keer door. Radzinski rent richting de bal. Radzinski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Giordano geeft een lange en hoge pass. Sanchez probeert de bal aan de voet te houden. Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick draait met de bal, schiet en ... Mercier probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dupuis is nu in balbezit. Gamgee onderschept slim de pass. Gamgee passt de bal met de wreef. Power is nu in balbezit. Power haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albino - Fort Pain 6:1

66e minuut.
Verreault bereikt de bal nog maar net als eerste. Verreault passt de bal in één keer door. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ... Underwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albino - Fort Pain 7:1

82e minuut.
Parisse geeft een hoge lob. Inworp. Pereira met een snelle inworp. Matthews rent richting de bal. Matthews geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Allen geeft de bal voor. Inworp. Pereira met een snelle inworp. Matthews rent richting de bal. Matthews haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albino - Fort Pain 8:1

87e minuut.
Pappas met een sublieme pass. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Power onderschept slim de pass. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albino 30%, Fort Pain 70%.
FC Albino - Fort Pain 8:1