Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fort Pain FC Albino
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Pieszak passt de bal in één keer door. Pappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Proudfoot begaat een overtreding. Proudfoot krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Proudfoot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henry met de inworp. Pieszak is nu in balbezit. Pieszak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Radzinski met een sublieme pass. Allen is nu in balbezit. Proudfoot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Proudfoot krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

35e minuut.
Inworp. Pereira met de inworp. Klungelig pakt Matthews de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ... Daar is Underwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fort Pain - FC Albino 0:1

40e minuut.
Bailey rent richting de bal. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey begaat een overtreding. Power is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matthews komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Power springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fort Pain - FC Albino 0:2

45e minuut.
Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak passt de bal zonder na te denken. Pappas rent richting de bal. Pappas schiet op doel. Mercier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fort Pain - FC Albino 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fort Pain 31%, FC Albino 69%.
Fort Pain - FC Albino 1:2

47e minuut.
McEachern bereikt de bal nog maar net als eerste. McEachern probeert naar een medespeler te passen. Underwood speelt de bal door. Power is nu in balbezit. Power schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gamgee bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamgee raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamgee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Matthews kan de bal niet met de borst controleren. McEachern geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sanchez de bal onder controle te krijgen. Pappas rent richting de bal. Pappas draait met de bal, schiet en ... Mercier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fort Pain - FC Albino 2:2

64e minuut.
Pieszak met een sublieme pass. Pappas is nu in balbezit. Clarke is nu in balbezit. Pappas verovert de bal door een tackle van achteren. Pappas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Allen speelt de bal door. Henry is nu in balbezit. Henry passt de bal in één keer door. Verreault rent richting de bal. Verreault geeft de bal voor. Mercier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fort Pain 51%, FC Albino 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fort Pain - FC Albino 2:2