Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto Thunder Impact1
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Praljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praljak passt de bal met de wreef. Strazzari rent richting de bal. Strazzari haalt uit met een fantastische trap. Shatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Thunder - Impact1 0:1

5e minuut.
Clayton bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly begaat een overtreding. Clayton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mercier kan de bal niet met de borst controleren. Strazzari onderschept slim de pass. Strazzari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Thunder - Impact1 0:2

9e minuut.
Felix geeft de bal voor. Inworp. Power met een snelle inworp. Praljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Praljak haalt uit met een fantastische trap. Shatner bokst de bal weg.

11e minuut.
Andreychuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Praljak rent richting de bal. Praljak passt de bal in één keer door. Strazzari rent richting de bal. Strazzari draait met de bal, schiet en ... Shatner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Thunder - Impact1 0:3

21e minuut.
Miller probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Power met de inworp. Praljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Praljak passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pizzolitto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wright met de inworp. Praljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Praljak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Andreychuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langer rent richting de bal. Langer passt de bal met de wreef. Fleury is nu in balbezit. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 50%, Impact1 50%.
Toronto Thunder - Impact1 0:3

69e minuut.
Langer met een sublieme pass. Daar is O`Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clayton speelt de bal door. Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly passt de bal met de wreef. Fleury rent richting de bal. Fleury schiet op doel. O`Neill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Thunder - Impact1 1:3

83e minuut.
Clayton passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Langer de bal. Langer met een sublieme pass. Strazzari is nu in balbezit. Strazzari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rivera Carrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly geeft een hoge lob. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Langer passt de bal zonder na te denken. Felix is nu in balbezit. Felix speelt de bal door. Strazzari is nu in balbezit. Strazzari draait met de bal, schiet en ... Shatner bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 54%, Impact1 46%.
Toronto Thunder - Impact1 1:3