Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tinino Toronto Thunder
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bauman verovert de bal door een tackle van achteren. Bauman passt de bal met de wreef. Montagnac is nu in balbezit. Rivera Carrera rent richting de bal. Rivera Carrera geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tinino - Toronto Thunder 0:1

38e minuut.
Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montagnac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fleury. Fleury krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bauman probeert naar een medespeler te passen. Andreychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreychuk speelt de bal door. Noe rent richting de bal. Noe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tinino - Toronto Thunder 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tinino 61%, Toronto Thunder 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tinino - Toronto Thunder 1:1

47e minuut.
Fleury heeft problemen om de bal te vangen. Mayard rent richting de bal. Fleury onderschept slim de pass. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tinino - Toronto Thunder 1:2

50e minuut.
Mayard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayard geeft een lange en hoge pass. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mayard rent richting de bal. O`Reilly rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mayard. Mayard krijgt een gele kaart. O`Reilly moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. O`Reilly kan niet meer verder spelen. Matthews komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Peters geeft de bal voor. Barnes is nu in balbezit. Miller begaat een overtreding. Miller krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Logan onderschept slim de pass. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele probeert naar een medespeler te passen. Noe is nu in balbezit. Noe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Logan kopt de bal weg. Daar is Matthews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap. Di Rossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tinino - Toronto Thunder 1:3

74e minuut.
Consolante probeert naar een medespeler te passen. Montagnac met een sublieme pass. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tinino - Toronto Thunder 1:4

90e minuut.
Logan speelt de bal door. Mayard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andreychuk. Mayard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mayard kan niet meer verder spelen. Franklin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tinino 51%, Toronto Thunder 49%.
tinino - Toronto Thunder 1:4