Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fort Pain Toronto Thunder
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mercier kopt de bal weg. Klungelig pakt Fleury de bal. O`Reilly is nu in balbezit. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mercier onderschept slim de pass. Mercier geeft een hoge lob. Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. Fitzpatrick bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Allen probeert naar een medespeler te passen. Pieszak rent richting de bal. Fitzpatrick is nu in balbezit. Pieszak verovert de bal door een tackle van achteren. Pieszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pizzolitto kopt de bal weg. Andreychuk speelt de bal door. McEachern is nu in balbezit. Fleury onderschept slim de pass. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Parisse heeft problemen om de bal te vangen. O`Reilly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parisse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parisse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pappas is nu in balbezit. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappas verovert de bal door een tackle van achteren. Pappas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
McEachern verovert de bal door een tackle van achteren. McEachern geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pizzolitto de bal onder controle te krijgen. Pappas is nu in balbezit. Pappas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Fleury rent richting de bal. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly geeft een lange en hoge pass. Fleury is nu in balbezit. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Verreault onderschept slim de pass. Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak met een sublieme pass. Pappas rent richting de bal. Pappas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fort Pain 56%, Toronto Thunder 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fort Pain - Toronto Thunder 0:0

62e minuut.
Henry is nu in balbezit. Henry geeft een hoge lob. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Pappas rent richting de bal. Pappas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fort Pain - Toronto Thunder 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fort Pain 34%, Toronto Thunder 66%.
Fort Pain - Toronto Thunder 1:0