Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto Thunder Fort Pain
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
O`Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. Allen rent richting de bal. O`Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rivera Carrera geeft een lange en hoge pass. Underwood kopt de bal weg. McEachern heeft problemen om de bal te vangen. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bailey trapt de bal weg van het doel. Lavallée is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieszak. Pieszak krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Henry geeft een lange en hoge pass. Daar is Lavallée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieszak rent richting de bal. Pieszak probeert naar een medespeler te passen. Pappas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fitzpatrick raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bauman komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Miller passt de bal met de wreef. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly speelt de bal door. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Bauman de bal onder controle te krijgen. Andreychuk is nu in balbezit. Andreychuk geeft een lange en hoge pass. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Allen geeft een hoge lob. Pappas heeft problemen om de bal te vangen. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappas onderschept slim de pass. Pappas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bauman probeert naar een medespeler te passen. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly met een sublieme pass. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
O`Reilly passt de bal met de wreef. Pieszak rent richting de bal. Lavallée begaat een overtreding. Pieszak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 44%, Fort Pain 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toronto Thunder - Fort Pain 0:0

51e minuut.
Bauman onderschept slim de pass. Bauman met een sublieme pass. Parisse rent richting de bal. Rivera Carrera onderschept slim de pass. Rivera Carrera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Andreychuk rent richting de bal. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen passt de bal zonder na te denken. Pappas is nu in balbezit. Pappas draait met de bal, schiet en ... Shatner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 37%, Fort Pain 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toronto Thunder - Fort Pain 0:0