Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchetser United Lazy Raccoons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Lemire heeft problemen om de bal te vangen. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire passt de bal met de wreef. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lemire is nu in balbezit. Manning bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemire krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Manning rent richting de bal. Matthews is nu in balbezit. Manning begaat een overtreding. Manning krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cooke passt de bal zonder na te denken. Emmanuel speelt de bal door. Sheehan is nu in balbezit. Dawson onderschept slim de pass. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bluth trapt de bal weg van het doel. Pariseau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Britner. Britner krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Emmanuel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Manning de bal. Manning speelt de bal door. Dawson rent richting de bal. Dawson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Keele kan de bal niet met de borst controleren. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega speelt de bal door. Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawson haalt uit met een fantastische trap. Bluth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - Lazy Raccoons 1:0

38e minuut.
Manning rent richting de bal. Matthews rent richting de bal. Manning verovert de bal door een tackle van achteren. Manning draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sheehan de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ercolani geeft een lange en hoge pass. Emmanuel kopt de bal weg. Daar is Manning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchetser United 44%, Lazy Raccoons 56%.
Manchetser United - Lazy Raccoons 1:0

52e minuut.
Daar is Keele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega onderschept slim de pass. Mason rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lemire rent richting de bal. Lemire verovert de bal door een tackle van achteren. Lemire speelt de bal door. Walsh rent richting de bal. Walsh haalt uit met een fantastische trap. Cahill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mason rent richting de bal. Manning onderschept slim de pass. Manning speelt de bal door. Dawson rent richting de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manning de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matthews. Matthews krijgt een gele kaart. Manning is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemire zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lemire probeert naar een medespeler te passen. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews is nu in balbezit. Dawson is nu in balbezit. Dawson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - Lazy Raccoons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchetser United 43%, Lazy Raccoons 57%.
Manchetser United - Lazy Raccoons 2:0