Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto Thunder Lazy Raccoons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews begaat een overtreding. O`Reilly raakt geblesseerd tijdens het duel. Mercier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mason de bal. O`Reilly onderschept slim de pass. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire onderschept slim de pass. Lemire probeert naar een medespeler te passen. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 54%, Lazy Raccoons 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toronto Thunder - Lazy Raccoons 0:0

49e minuut.
Daar is Mason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreychuk rent richting de bal. Mason begaat een overtreding. Mason krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Fitzpatrick is nu in balbezit. Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Mason speelt de bal door. Lemire rent richting de bal. Lemire schiet op doel. Shatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Thunder - Lazy Raccoons 0:1

86e minuut.
Keele probeert naar een medespeler te passen. Walsh is nu in balbezit. Mercier onderschept slim de pass. Lemire is nu in balbezit. Lemire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 50%, Lazy Raccoons 50%.
Toronto Thunder - Lazy Raccoons 0:1