Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tinino Lazy Raccoons
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe verovert de bal door een tackle van achteren. Noe schiet op doel. Sheehan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tinino - Lazy Raccoons 1:0

31e minuut.
Logan is nu in balbezit. Lemire onderschept slim de pass. Lemire probeert naar een medespeler te passen. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tinino - Lazy Raccoons 1:1

41e minuut.
Logan is nu in balbezit. Logan passt de bal in één keer door. Steele probeert naar een medespeler te passen. Noe rent richting de bal. Noe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tinino 44%, Lazy Raccoons 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tinino - Lazy Raccoons 1:1

48e minuut.
Logan met een sublieme pass. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemire raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Sheehan geeft de bal voor. Inworp. Gibson met een snelle inworp. Steele is nu in balbezit. Steele geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
tinino - Lazy Raccoons 2:1

73e minuut.
Gibson met de inworp. Mayard bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews begaat een overtreding. Matthews krijgt een gele kaart. Mayard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mayard met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barnes onderschept slim de pass. Barnes geeft de bal voor. Daar is Steele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lemire rent richting de bal. Montagnac onderschept slim de pass. Mayard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire onderschept slim de pass. Lemire draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tinino 50%, Lazy Raccoons 50%.
tinino - Lazy Raccoons 2:1