Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Albino Toronto Thunder
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Andreychuk speelt de bal door. Rivera Carrera geeft een lange en hoge pass. Fleury rent richting de bal. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly schiet op doel. Mercier bokst de bal weg.

15e minuut.
Fitzpatrick speelt de bal door. O`Reilly probeert naar een medespeler te passen. Felix geeft een hoge lob. Fleury is nu in balbezit. Fleury schiet op doel. Mercier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Proudfoot bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Proudfoot onderschept slim de pass. Fleury onderschept slim de pass. Fleury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fitzpatrick probeert naar een medespeler te passen. O`Reilly is nu in balbezit. Proudfoot rent richting de bal. O`Reilly onderschept slim de pass. O`Reilly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly passt de bal zonder na te denken. Fleury rent richting de bal. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Foucault rent richting de bal. Rivera Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera Carrera passt de bal zonder na te denken. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albino 57%, Toronto Thunder 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Albino - Toronto Thunder 0:0

49e minuut.
Poisson onderschept slim de pass. Poisson geeft een hoge lob. Pizzolitto is nu in balbezit. Power onderschept slim de pass. Power draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pizzolitto geeft een lange en hoge pass. Fitzpatrick probeert de bal met de borst te controleren. Foucault is nu in balbezit. Power rent richting de bal. Power draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Matthews rent richting de bal. Matthews passt de bal in één keer door. Power is nu in balbezit. Power schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Felix de bal onder controle te krijgen. Pereira onderschept slim de pass. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matthews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthews probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Poisson probeert naar een medespeler te passen. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly speelt de bal door. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Foucault heeft problemen om de bal te vangen. Andreychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreychuk geeft een lange en hoge pass. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Fleury onderschept slim de pass. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Proudfoot bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. O`Reilly schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rivera Carrera met een snelle inworp. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly geeft een hoge lob. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel. Mercier bokst de bal weg. Blouin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albino 56%, Toronto Thunder 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Albino - Toronto Thunder 0:0