Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto Thunder FC Albino
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Andreychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamgee onderschept slim de pass. Gamgee geeft de bal voor. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fitzpatrick geeft de bal voor. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly passt de bal met de wreef. Fleury is nu in balbezit. Fleury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mercier rent richting de bal. Andreychuk rent richting de bal. Andreychuk passt de bal zonder na te denken. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Thunder - FC Albino 1:0

23e minuut.
Fitzpatrick geeft een lange en hoge pass. Miller rent richting de bal. Pereira begaat een overtreding. Miller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mercier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller geeft een hoge lob. Power is nu in balbezit. Matthews rent richting de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 45%, FC Albino 55%.
Toronto Thunder - FC Albino 1:0

57e minuut.
Miller onderschept slim de pass. Miller met een sublieme pass. Fleury rent richting de bal. Fleury draait met de bal, schiet en ... Clarke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mercier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Thunder - FC Albino 2:0

74e minuut.
Gamgee speelt de bal door. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier begaat een overtreding. Mercier krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Proudfoot is nu in balbezit. O`Reilly onderschept slim de pass. O`Reilly speelt de bal door. Fleury is nu in balbezit. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Thunder 47%, FC Albino 53%.
Toronto Thunder - FC Albino 2:0