Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazy Raccoons York 9 FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mason geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huet met de inworp. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke geeft een lange en hoge pass. Bluth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sheehan geeft de bal voor. Clarke is nu in balbezit. Keele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keele krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mason is nu in balbezit. Clarke onderschept slim de pass. Clarke speelt de bal door. Tourigney rent richting de bal. Tourigney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazy Raccoons - York 9 FC 0:1

27e minuut.
Huet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labatt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ercolani is nu in balbezit. Ercolani geeft een hoge lob. Walsh is nu in balbezit. Walsh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brodeur probeert naar een medespeler te passen. Matthews is nu in balbezit. Fisher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fisher krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Esteves geeft een hoge lob. Doeltrap. Bluth trapt de bal weg. Esteves rent richting de bal. Esteves geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holden heeft problemen om de bal te vangen. Tourigney is nu in balbezit. Tourigney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazy Raccoons 55%, York 9 FC 45%.
Lazy Raccoons - York 9 FC 0:1

55e minuut.
Parise geeft een hoge lob. Inworp. Ercolani met een snelle inworp. Lemire is nu in balbezit. Lemire geeft een lange en hoge pass. Hart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ortega Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lazy Raccoons - York 9 FC 1:1

60e minuut.
Brodeur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Keele begaat een overtreding. Keele krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Bluth trapt de bal weg van het doel. Lemire kopt de bal weg. Cumberland rent richting de bal. Walsh is nu in balbezit. Walsh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazy Raccoons 44%, York 9 FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lazy Raccoons - York 9 FC 1:1