Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchetser United FC Albino
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Power kopt de bal weg. Pereira is nu in balbezit. Cooke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cooke krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Proudfoot verovert de bal door een tackle van achteren. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power draait met de bal, schiet en ... O`Connor probeert de bal aan de voet te houden. Cahill werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - FC Albino 0:1

32e minuut.
Lemire probeert naar een medespeler te passen. Emmanuel is nu in balbezit. Emmanuel probeert naar een medespeler te passen. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson haalt uit met een fantastische trap. Mercier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Matthews speelt de bal door. Power rent richting de bal. Power draait met de bal, schiet en ... Cahill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - FC Albino 0:2

40e minuut.
Cooke kopt de bal weg. Poisson controleert de bal met de borst. Manning tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manning krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Lemire is nu in balbezit. Gamgee verovert de bal door een tackle van achteren. Gamgee probeert naar een medespeler te passen. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - FC Albino 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchetser United 52%, FC Albino 48%.
Manchetser United - FC Albino 0:3

54e minuut.
Lemire speelt de bal door. Klungelig pakt Sanchez de bal. Manning speelt de bal door. Dawson is nu in balbezit. Dawson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - FC Albino 1:3

61e minuut.
Poisson is nu in balbezit. Manning onderschept slim de pass. Manning probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Matthews passt de bal zonder na te denken. Gamgee is nu in balbezit. Gamgee geeft de bal voor. Power is nu in balbezit. Power haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchetser United - FC Albino 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchetser United 53%, FC Albino 47%.
Manchetser United - FC Albino 1:4