Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Albino Manchetser United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matthews. Lemire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onstad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Dawson de bal. Manning bereikt de bal nog maar net als eerste. Manning draait met de bal, schiet en ... Mercier bokst de bal weg.

13e minuut.
Emmanuel geeft de bal voor. Dawson rent richting de bal. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Dawson draait met de bal, schiet en ... Mercier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albino 64%, Manchetser United 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Albino - Manchetser United 0:0

64e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pariseau onderschept slim de pass. Proudfoot is nu in balbezit. Pariseau verovert de bal door een tackle van achteren. Pariseau geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire met een sublieme pass. Dawson is nu in balbezit. Dawson draait met de bal, schiet en ... Clarke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson onderschept slim de pass. Gamgee rent richting de bal. Dawson onderschept slim de pass. Dawson haalt uit met een fantastische trap. Mercier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albino 52%, Manchetser United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Albino - Manchetser United 0:0