Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PICOCK Sembuge FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Djekanovic is nu in balbezit. Djekanovic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamontagne met de inworp. Lammie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Djekanovic geeft een lange en hoge pass. Sterzinsky kopt de bal weg. Lammie met een sublieme pass. Howland bereikt de bal nog maar net als eerste. Howland draait met de bal, schiet en ... Al-Akil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lammie rent richting de bal. Fortner is nu in balbezit. Fortner passt de bal met de wreef. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap. Gallardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Silvestrini speelt de bal door. Devereaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devereaux met een sublieme pass. Silvestrini is nu in balbezit. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - Sembuge FC 0:1

38e minuut.
Lammie geeft de bal voor. Silvestrini kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seguin. Silvestrini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Silvestrini kan niet meer verder spelen. Harold komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 57%, Sembuge FC 43%.
PICOCK - Sembuge FC 0:1

58e minuut.
Baum geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devereaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortner is nu in balbezit. Fortner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ashley rent richting de bal. Howland rent richting de bal. Howland passt de bal met de wreef. Lammie is nu in balbezit. Lammie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PICOCK - Sembuge FC 1:1

74e minuut.
Howland verovert de bal door een tackle van achteren. Ashley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Howland. Ashley moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ashley kan niet meer verder spelen. Bergeron komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sterzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes onderschept slim de pass. Hughes passt de bal met de wreef. Fortner rent richting de bal. Fortner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Barnaby speelt de bal door. Harold bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner rent richting de bal. Fortner haalt uit met een fantastische trap. Gallardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - Sembuge FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 55%, Sembuge FC 45%.
PICOCK - Sembuge FC 1:2