Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sembuge FC PICOCK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ashley verovert de bal door een tackle van achteren. Ashley speelt de bal door. Hancock is nu in balbezit. Silvestrini onderschept slim de pass. Silvestrini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Lammie is nu in balbezit. Hughes is nu in balbezit. Lammie onderschept slim de pass. Lammie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sembuge FC - PICOCK 0:1

26e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki onderschept slim de pass. Suzuki geeft de bal voor. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 46%, PICOCK 54%.
Sembuge FC - PICOCK 0:1

52e minuut.
Barnaby met een sublieme pass. Lammie is nu in balbezit. Lammie met een sublieme pass. Howland bereikt de bal nog maar net als eerste. Howland schiet op doel. Al-Akil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sembuge FC - PICOCK 0:2

54e minuut.
Hill rent richting de bal. Fortner onderschept slim de pass. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Seguin met de inworp. Sterzinsky is nu in balbezit. Sterzinsky speelt de bal door. Howland is nu in balbezit. Howland draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Caron met een sublieme pass. Daar is Seguin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini schiet op doel. Gallardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sembuge FC - PICOCK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 49%, PICOCK 51%.
Sembuge FC - PICOCK 1:2