Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sembuge FC Mac united
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Devine verovert de bal door een tackle van achteren. Potvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potvin speelt de bal door. Fortner is nu in balbezit. Fortner passt de bal zonder na te denken. Demanche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Hughes passt de bal met de wreef. Garcia is nu in balbezit. Lammie is nu in balbezit. Garcia rent richting de bal. Garcia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Barnaby verovert de bal door een tackle van achteren. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugljesa begaat een overtreding. Ugljesa krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ugljesa rent richting de bal. Fortner verovert de bal door een tackle van achteren. Fortner passt de bal in één keer door. Harold rent richting de bal. Harold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Demanche met een harde bal richting middenveld. Ashley kopt de bal weg. Lecavalier is nu in balbezit. Harold verovert de bal door een tackle van achteren. Harold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Potvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine verovert de bal door een tackle van achteren. Devine met een sublieme pass. Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 41%, Mac united 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sembuge FC - Mac united 0:0

51e minuut.
Hughes rent richting de bal. Buck verovert de bal door een tackle van achteren. Buck speelt de bal door. Garcia rent richting de bal. Garcia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ashley kan de bal niet met de borst controleren. Barnaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaby speelt de bal door. Garcia rent richting de bal. Garcia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Smith met de inworp. Ugljesa is nu in balbezit. Ugljesa geeft een lange en hoge pass. Davidson kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Hughes is nu in balbezit. Hughes speelt de bal door. Harold bereikt de bal nog maar net als eerste. Harold haalt uit met een fantastische trap. Demanche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 59%, Mac united 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sembuge FC - Mac united 0:0