Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PICOCK Wer United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Wilkinson geeft de bal voor. Hancock rent richting de bal. McLean onderschept slim de pass. McLean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Sterzinsky de bal onder controle te krijgen. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean haalt uit met een fantastische trap. Dandy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - Wer United 0:1

36e minuut.
Sterzinsky probeert naar een medespeler te passen. Burr rent richting de bal. Burr probeert naar een medespeler te passen. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - Wer United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 36%, Wer United 64%.
PICOCK - Wer United 0:2

48e minuut.
Hill probeert naar een medespeler te passen. Lammie rent richting de bal. Lammie passt de bal zonder na te denken. Howland is nu in balbezit. Howland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sterzinsky onderschept slim de pass. Sterzinsky geeft de bal voor. Wilkinson probeert naar een medespeler te passen. Howland rent richting de bal. Howland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - Wer United 1:2

65e minuut.
Wilkinson kopt de bal weg. Franklin rent richting de bal. Hill rent richting de bal. Howland rent richting de bal. Howland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aucoin trapt de bal weg van het doel. Sterzinsky probeert naar een medespeler te passen. Howland is nu in balbezit. Howland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PICOCK - Wer United 2:2

85e minuut.
Lammie rent richting de bal. Lammie passt de bal in één keer door. Crook bereikt de bal nog maar net als eerste. Howland rent richting de bal. Howland schiet op doel. Spencer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 45%, Wer United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PICOCK - Wer United 2:2