Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23_ThuDuc ScarceFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Boulerice bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulerice geeft de bal voor. Cannon probeert naar een medespeler te passen. Auclair is nu in balbezit. Auclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23_ThuDuc - ScarceFC 0:1

21e minuut.
Nathan geeft een lange en hoge pass. Ho rent richting de bal. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Ho geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23_ThuDuc 42%, ScarceFC 58%.
U23_ThuDuc - ScarceFC 0:1

50e minuut.
Bradbury met een sublieme pass. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Green krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Auclair passt de bal met de wreef. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Auclair rent richting de bal. Blake is nu in balbezit. Blake draait met de bal, schiet en ... Striker bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bradbury geeft een hoge lob. Inworp. Cannon met een snelle inworp. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Juneau is nu in balbezit. Giroux rent richting de bal. Giroux draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Blake speelt de bal door. MacDougall bereikt de bal nog maar net als eerste. Auclair onderschept slim de pass. Auclair schiet op doel. Bradbury probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23_ThuDuc 55%, ScarceFC 45%.
U23_ThuDuc - ScarceFC 0:1