Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ScarceFC U23_ThuDuc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Holden rent richting de bal. Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Ho speelt de bal door. Green rent richting de bal. Green schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScarceFC 72%, U23_ThuDuc 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ScarceFC - U23_ThuDuc 0:0

56e minuut.
Juneau is nu in balbezit. Blake probeert naar een medespeler te passen. Giroux rent richting de bal. Giroux passt de bal met de wreef. Bradbury verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
MacDougall met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holden met een snelle inworp. Giroux is nu in balbezit. Giroux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Alexander rent richting de bal. Consolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolante passt de bal met de wreef. Green rent richting de bal. Green schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Briere bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolante rent richting de bal. Met opzet legt Briere zijn tegenspeler op de grond. Consolante raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Consolante kan niet meer verder spelen. Hennessey komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bauman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey speelt de bal door. Green heeft problemen om de bal te vangen. Green schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScarceFC 50%, U23_ThuDuc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ScarceFC - U23_ThuDuc 0:0