Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wer United Sembuge FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Devine rent richting de bal. Devine geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ashley de bal onder controle te krijgen. Fortner rent richting de bal. Fortner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ashley probeert naar een medespeler te passen. Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner passt de bal in één keer door. Silvestrini is nu in balbezit. Silvestrini draait met de bal, schiet en ... Spencer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ashley onderschept slim de pass. Suzuki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Silvestrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortner rent richting de bal. Fortner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hughes geeft de bal voor. Franklin rent richting de bal. Silvestrini onderschept slim de pass. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap. Spencer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wer United - Sembuge FC 0:1

43e minuut.
Silvestrini onderschept slim de pass. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silvestrini krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Fortner de bal. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini begaat een overtreding. Silvestrini krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wer United 63%, Sembuge FC 37%.
Wer United - Sembuge FC 0:1

50e minuut.
Aucoin geeft de bal voor. Inworp. Suzuki met een snelle inworp. Fortner is nu in balbezit. Fortner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes rent richting de bal. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Franklin heeft problemen om de bal te vangen. Franklin kopt de bal weg. Radzinski probeert de bal aan de voet te houden. McLean is nu in balbezit. McLean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Barnaby probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ashley de bal. Arango rent richting de bal. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Suzuki haalt uit met een fantastische trap. Devine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franklin is nu in balbezit. Spencer met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Devine zal de hoekschop nemen. Ashley heeft problemen om de bal te vangen. Ashley draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wer United 49%, Sembuge FC 51%.
Wer United - Sembuge FC 0:1