Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kingkiller ScarceFC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Bauman onderschept slim de pass. Auclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Blake verovert de bal door een tackle van achteren. Blake schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Giroux kopt de bal weg. Bauman is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Blake onderschept slim de pass. Blake haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Boulerice geeft een hoge lob. Pappas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauman. Bauman krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pariseau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lemaître de bal. Met opzet legt Boulerice zijn tegenspeler op de grond. Boulerice krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Holden geeft een hoge lob. Briere is nu in balbezit. Lifeson verovert de bal door een tackle van achteren. Pappas is nu in balbezit. Pappas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pariseau kan de bal niet met de borst controleren. Pariseau met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briere met de inworp. Cannon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingkiller 48%, ScarceFC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kingkiller - ScarceFC 0:0

54e minuut.
Cannon met een sublieme pass. Blake is nu in balbezit. Blake passt de bal zonder na te denken. Auclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Auclair schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauman met de inworp. Giroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Giroux geeft een lange en hoge pass. Lebourdais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kingkiller - ScarceFC 0:1

74e minuut.
Paradiso geeft een hoge lob. Inworp. Lemaître met een snelle inworp. Lifeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifeson geeft een lange en hoge pass. Paal!

78e minuut.
Matthews speelt de bal door. Blake is nu in balbezit. Blake met een sublieme pass. Auclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Auclair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Blake geeft een hoge lob. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon passt de bal met de wreef. Auclair rent richting de bal. Auclair schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cannon passt de bal met de wreef. Blake is nu in balbezit. Blake met een sublieme pass. Auclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Auclair schiet op doel. Lebourdais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingkiller 60%, ScarceFC 40%.
kingkiller - ScarceFC 0:1