Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sembuge FC ScarceFC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ashley is nu in balbezit. Ashley geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Briere de bal onder controle te krijgen. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bauman is nu in balbezit. Silvestrini onderschept slim de pass. Paradiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini onderschept slim de pass. Silvestrini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Silvestrini kan de bal niet met de borst controleren. Bauman rent richting de bal. Fortner onderschept slim de pass. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes haalt uit met een fantastische trap. Logan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Holden kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hughes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devine rent richting de bal. Devine geeft een lange en hoge pass. Logan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Paradiso geeft de bal voor. Bauman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Blake rent richting de bal. Blake passt de bal zonder na te denken. Radzinski rent richting de bal. Auclair onderschept slim de pass. Auclair schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Djekanovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Djekanovic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cannon met een snelle inworp. Blake geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Auclair is nu in balbezit. Auclair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sembuge FC - ScarceFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 40%, ScarceFC 60%.
Sembuge FC - ScarceFC 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Auclair de bal. Barnaby rent richting de bal. Auclair onderschept slim de pass. Auclair haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Djekanovic de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cannon neemt de hoekschop. Al-Akil bokst de bal weg.

60e minuut.
Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner met een sublieme pass. Nathan rent richting de bal. Silvestrini onderschept slim de pass. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden met een sublieme pass. Nathan probeert de bal aan de voet te houden. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 33%, ScarceFC 67%.
Sembuge FC - ScarceFC 0:1