Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PICOCK Northsiders
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Gallardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - Northsiders 0:1

7e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Franklin rent richting de bal. Franklin draait met de bal, schiet en ... Gallardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - Northsiders 0:2

13e minuut.
Baum rent richting de bal. Jang verovert de bal door een tackle van achteren. Jang passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan onderschept slim de pass. Logan probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Hennessey verovert de bal door een tackle van achteren. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Franklin rent richting de bal. Franklin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 63%, Northsiders 37%.
PICOCK - Northsiders 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Lamontagne de bal. Garon is nu in balbezit. Lamontagne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamontagne krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hancock geeft de bal voor. Inworp. Logan met een snelle inworp. Jang is nu in balbezit. Jang geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Humphries speelt de bal door. Sterzinsky is nu in balbezit. Sterzinsky passt de bal met de wreef. Howland bereikt de bal nog maar net als eerste. Howland haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 71%, Northsiders 29%.
PICOCK - Northsiders 0:2