Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23_ThuDuc Mac united
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Potvin probeert naar een medespeler te passen. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Buck verovert de bal door een tackle van achteren. Buck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Consolante heeft problemen om de bal te vangen. Consolante probeert naar een medespeler te passen. Ortega speelt de bal door. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Primeau met een snelle inworp. Consolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolante draait met de bal, schiet en ... Dunne probeert de bal aan de voet te houden. Demanche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23_ThuDuc - Mac united 1:0

22e minuut.
Potvin heeft problemen om de bal te vangen. Potvin geeft een lange en hoge pass. Bradbury is nu in balbezit. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Buck bereikt de bal nog maar net als eerste. Buck geeft de bal voor. Klungelig pakt MacDougall de bal. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23_ThuDuc 67%, Mac united 33%.
U23_ThuDuc - Mac united 1:0

70e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDougall onderschept slim de pass. Buck verovert de bal door een tackle van achteren. Buck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Consolante is nu in balbezit. Green rent richting de bal. Ugljesa is nu in balbezit. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U23_ThuDuc - Mac united 2:0

81e minuut.
Buck speelt de bal door. Klungelig pakt Garcia de bal. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel. Demanche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Potvin rent richting de bal. Potvin probeert naar een medespeler te passen. Garcia rent richting de bal. Buck is nu in balbezit. Buck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23_ThuDuc - Mac united 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23_ThuDuc 49%, Mac united 51%.
U23_ThuDuc - Mac united 2:1