Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PICOCK ScarceFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


20e minuut.
Bauman onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamontagne met een snelle inworp. Lammie is nu in balbezit. Lammie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Paradiso rent richting de bal. Lammie verovert de bal door een tackle van achteren. Lammie passt de bal in één keer door. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley geeft de bal voor. Logan bokst de bal weg. Howland maakt een snoekduik en kopt de bal. Logan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Howland rent richting de bal. Howland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - ScarceFC 1:0

28e minuut.
Briere geeft een hoge lob. Seguin is nu in balbezit. Seguin geeft een lange en hoge pass. Blake rent richting de bal. Blake haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bauman geeft een lange en hoge pass. Cannon probeert naar een medespeler te passen. Auclair is nu in balbezit. Blake rent richting de bal. Blake draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PICOCK - ScarceFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 51%, ScarceFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PICOCK - ScarceFC 1:1

51e minuut.
Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lamontagne met de inworp. Hill geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 39%, ScarceFC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PICOCK - ScarceFC 1:1