Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sembuge FC Northsiders
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Humphries speelt de bal door. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Djekanovic heeft problemen om de bal te vangen. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vernon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner onderschept slim de pass. Fortner passt de bal zonder na te denken. Silvestrini is nu in balbezit. Silvestrini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fortner passt de bal met de wreef. Ashley rent richting de bal. Ashley passt de bal met de wreef. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sembuge FC - Northsiders 1:0

32e minuut.
Fortner probeert naar een medespeler te passen. Silvestrini rent richting de bal. Harvey is nu in balbezit. Silvestrini onderschept slim de pass. Silvestrini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Logan heeft problemen om de bal te vangen. Fortner is nu in balbezit. Fortner probeert naar een medespeler te passen. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 32%, Northsiders 68%.
Sembuge FC - Northsiders 1:0

53e minuut.
Devereaux onderschept slim de pass. Devereaux geeft de bal voor. Daar is Radchuck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Garon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon geeft de bal voor. Djekanovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franklin is nu in balbezit. Franklin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 53%, Northsiders 47%.
Sembuge FC - Northsiders 1:0