Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northsiders Sembuge FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Vernon met de inworp. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey speelt de bal door. Pinard is nu in balbezit. Pinard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pinard is nu in balbezit. Ashley onderschept slim de pass. Ashley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fortner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Northsiders - Sembuge FC 0:1

18e minuut.
Pinard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinard. Pinard krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Fortner rent richting de bal. Fortner probeert naar een medespeler te passen. Garon is nu in balbezit. Silvestrini onderschept slim de pass. Silvestrini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northsiders - Sembuge FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northsiders 58%, Sembuge FC 42%.
Northsiders - Sembuge FC 0:2

46e minuut.
Fortner is nu in balbezit. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinard krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

47e minuut.
Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine geeft de bal voor. Klungelig pakt Silvestrini de bal. Fortner rent richting de bal. Fortner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Fortner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Logan met een sublieme pass. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini draait met de bal, schiet en ... Clemens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northsiders - Sembuge FC 0:3

70e minuut.
Silvestrini is nu in balbezit. Radchuck verovert de bal door een tackle van achteren. Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Djekanovic trapt de bal weg. Fortner kopt de bal weg. Radchuck rent richting de bal. Silvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northsiders 64%, Sembuge FC 36%.
Northsiders - Sembuge FC 0:3