Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mac united kingkiller
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
matig Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Blais rent richting de bal. Blais probeert naar een medespeler te passen. Garcia rent richting de bal. Buck bereikt de bal nog maar net als eerste. Buck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dunne geeft een lange en hoge pass. Blais is nu in balbezit. Buck maakt een afschuwelijke overtreding. Buck is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Matthews passt de bal in één keer door. Lecavalier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemaître. Lemaître krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lifeson kopt de bal weg. Lecavalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugljesa is nu in balbezit. Lifeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifeson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mac united 34%, kingkiller 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mac united - kingkiller 0:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miloklizovic met een harde bal richting middenveld. Potvin kopt de bal weg. Daar is Garcia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lifeson kopt de bal weg. Pappas heeft problemen om de bal te vangen. Potvin rent richting de bal. Pappas rent richting de bal. Pappas schiet op doel. Demanche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Lifeson onderschept slim de pass. Lifeson passt de bal zonder na te denken. Dunne rent richting de bal. Pappas rent richting de bal. Pappas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mac united 52%, kingkiller 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mac united - kingkiller 0:0